Szlovák cégalapítás, szlovák cég

Pályázatírás szlovákiai magyar szemmel

A pályázat egy olyan ugródeszka, amely egy vállalkozást vagy projektet évekkel előrébb lendíthet. Jelen pillanatban is pályázatok várnak arra, hogy győzteseket találjanak. A pályázat önerőből való megírásához hosszú út vezet, és annak benyújtása sem garantálja a tervezett forrás elnyerését. Nem véletlen tehát, hogy külön szakma a pályázatírás.

Az alábbiakban az AM Business pályázatíró partnerünk írását olvashatják.

A sikerhez vezető út hosszú

A sikerhez ezen kívül erős célkitűzés és átgondolt terv is szükséges, amely figyelembe veszi azt a kimeríthető potenciált, amelyekkel projektünk rendelkezik, illetve rendelkezne a pályázat elnyerése során. Emellett röviden objektív szemmel is ismertetnünk kell a cégünket, vállalkozásunkat, mindezt úgy, hogy ne essünk a ló túloldalára. Az alulreprezentált háttér ingatag lábakra helyezheti projektünket a bírálók szemében, a túlzások pedig a megvalósítást kockáztatják. Nem csoda tehát, hogy emberpróbáló feladat. Ezért is élvez előnyt egy külső szemlélő, aki más szempontból is felmérheti az erősségeinket és hiányainkat.

AM Business logó

Az AM Business szlovák cégek pályázatíró partnere

Pályázatírás Szlovákiában

A szlovákiai magyar vállalkozások abban is élveznek előnyt, hogy nem csak kizárólag a magyarországi pályázatok állnak rendelkezésükre, de akár a határon túl is képesek forrásteremtésre. Célszerű, ha Szlovákiában honos, pályázatokkal foglalkozó pályázatírót keresünk, akik a nyelvi akadályok leküzdése mellett a pályázatunk üzenetét is meg tudják őrizni, ami egy fordítás során elveszne. Ráadásul, gyakran a kis- és középvállalkozások nehézségeit és lehetőségeit is felismerik az adott térségen belül, és ennek tudatában fogalmazzák meg a nyertes szöveget.

Sikerdíj: amikor mindkét fél elégedett

Nyilvánvaló, hogy a pályázatírás akkor sikeres, ha a pályázatot elnyerik. Ugyanis ilyenkor a szövegíró és a projekt megálmodója is boldog, ezért a pályázatírás minden esetben sikerdíjas alapon zajlik. Olyan befektetés ez, amivel nem veszíthetünk semmit, ráadásul előnnyel indulunk azon versenytársainkkal szemben, akik önerőből fognak neki az íráshoz.

A pályázat az, ahol minden szó számít

Legyen szó kulturális, mezőgazdasági vagy vállalkozásfejlesztési pályázatról, egyaránt igaz mindegyikre, hogy minden szó számít. Hatványozottan érvényes, hogy a szó érték, az értéket teremtő pályázat első lépése pedig ott kezdődik, ahol a megfelelő pályázatírót választjuk ki.

A cikket szakmai partnerünk, a szlovákiai és magyarországi pályázatírás szakértője, az AM Business bocsátotta rendelkezésünkre.